Overslaan en naar de inhoud gaan
Police
Studio Sergeant
Design Happiness

Henry

Uitleg ontwerp

HENRY is een torenkast met diverse voordelen die verkrijgbaar is in zwart en wit in 2 formaten, namelijk hoog en laag. Hij kan los in de ruimte geplaatst worden of discreet in een hoek. HENRY is vrijstaand, onafhankelijk en van alle kanten toegankelijk. Hij kan zowel als een scheidingsmeubel als een aanvullend meubelstuk dienen. Zijn functionaliteit kan zowel in de badkamer, woonkamer als hal toegepast worden. Door de onzichtbaar gemonteerde wielen kan HENRY gemakkelijk verplaatst en gedraaid worden. De multifuncitonele stalen legplankinzet en schuif - zowel in wit als pastelblauw verkrijgbaar - vullen het gamma van HENRY aan en verhogen zijn functionaliteit. 

Deze diversiteit op het gebied van toepasbaarheid was een uitgangspunt vanaf het begin van het ontwerpproces. In aanvulling op de functionaliteit van dit compacte opbergmeubel is er ook zeer veel aandacht besteed aan het ingenieuze samenstellen van de kast. Door modules met in verstek verzaagde hoeken geschrankt op elkaar te plaatsen bekomt men het geheel. Door deze atypische detaillering van HENRY ontstaat er een uiterst fijne contour en blijft de kern van de multiplex zichtbaar. 

Uitleg naamgeving

Bij Studio Sergeant verwijst de naamgeving steeds naar een (fictive) opdrachtgever of persoon die met zijn/haar oeuvre het ontwerp beïnvloedt. Bij dit ontwerp verwijst de naam naar Henry Van de Velde, die voor de Gentse universiteit de bibliotheek “ De Boekentoren” ontwierp.

Verkoop locatie
www.magazin.com
Ydee - Design House Ghent , Oudburg 56 9000 Gent
info@studiosergeant.be
Woonark, Heidebaan 41-45 9100 Sint Niklaas